Website Wijsman & Somers

portretfotografie fotograaf bedrijf bedrijven zoetermeer betaalbaar marketing brochure Profielfoto

Zakelijke Portret

In de afgelopen jaren heb ik voor Luba Groep al meerdere opdrachten mogen doen, nieuwe vestigingen, kwartaal meetings, een super gaaf personeelsfeest en afgelopen mei weer een nieuwe opdracht maar dan voor de website van Wijsman & Somers, een werving & selectie bureau voor talenten die toe zijn aan hun volgende carrière-stap. Wijsman & Somers maakt deel uit van Luba Groep. Een HR-dienstverlener in de top 10 van de flexmarkt.

Het marketing bureau dat voor Wijsman & Somers de website heeft ontworpen had een specifieke foto in gedachten. Op mijn vakantie adres kreeg ik de mail met de vraag of ik de foto, die ze als bijlage had toegevoegd, kon maken. Altijd leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan en na het goed bestuderen van de foto heb ik ja gezegd.

Op vrijdagmiddag kwam ik met mijn hele studio naar het hoofdkantoor toe en werd ik ontvangen door de altijd vriendelijke receptioniste en kon ik mijn auto uit gaan laden. Ondertussen werd Caroline en Bas geïnformeerd dat ik er was. Bas had ik al eerder gezien op een van de eerdere opdrachten en Caroline was nieuw voor mij maar werd zeer hartelijk ontvangen.

Beide hadden zich goed voorbereid en hadden meerdere kleding setjes, stropdassen en zelfs een pot gel mee. De ruimte die we tot onze beschikking hadden, was een mooie ruime en lichte ruimte met super uitzicht. En voor de foto was dat belangrijk want dat wilde ze juist hebben.

Terwijl Caroline en Bas hun kleding gingen afstemmen zette ik de studio op voor de eerste test foto’s. We hadden te maken met flinke ramen dus reflectie was aanwezig dus creativiteit was geboden. Nadat ze hun haren, make up en de nodige ademhalingsoefeningen voor de ontspanning hadden gedaan konden we beginnen. Ik zal het niet ontkennen, voor iedereen die niet dagelijks voor de camera staat is een zo’n professionele fotosessie niet makkelijk. Dus lekker muziekje ging op en je zag de ontspanning komen. Omdat zij ook een belangrijk aandeel hadden in de keuze van de foto, namen we tussendoor de tijd om de foto’s te bekijken, de kleding, positie en uiteraard de glimlach.

Na ruim een uur hadden we meerdere foto’s waar uit gekozen kon worden. Het is altijd intensief zo bezig zijn met een specifieke foto en dat geldt niet alleen voor mij maar ook voor de modellen Caroline en Bas.

Deze week is de website live gegaan en daar heeft de foto, die gemaakt is door Acubens | Fotografie een prominente rol gekregen. Ik wens Caroline en Bas ontzettend veel succes met deze nieuwe uitdaging en kan alleen maar zeggen dat ik trots ben dat ik een bijdrage mocht leveren aan deze nieuwe start.

Profielfoto website Wijsman en Somers