Gratis videoreportage bij je fotoshoot

 

Als je een fotoshoot hebt gedaan ben je altijd heel erg benieuwd naar de foto’s, terecht want jij staat voor de camera en ziet eigenlijk niet wat ik als fotograaf doe. Ik laat je soms wat zien op mijn scherm maar meer eigenlijk niet. Dan krijg je je online galerij waarin alle geselecteerde en bewerkte foto’s staan. Hieruit kan je kiezen welke foto’s je wilt hebben die onderdeel zijn van je gekozen pakket (2 afdrukken en een aantal digitale bestanden). Maar nadat je ze besteld hebt zie je ze eigenlijk niet meer (of je moet alle foto’s bestellen) en dat is eigenlijk zonde want je wilt best een aantal foto’s vast vaker bekijken.

En dat kan bij Acubens | Fotografie vanaf nu. Ik maak een videoreportage van een aantal foto’s van jou in een collage vorm. Dat wil zeggen dat ik pagina’s opmaak met meerdere foto’s. En dit kan met een tekst of een gekleurde achtergrond zijn. Dit ligt helemaal aan de soort fotoshoot dat er is geweest.

Bij elke fotoshoot krijg je nu een videoreportage gratis met ongeveer 10 foto’s er in verwerkt. En je kan uiteraard een uitgebreidere videoreportage erbij kopen. Zie het prijzen overzicht voor de aantallen en de prijzen. Uiteraard wordt elke videoreportage voorzien van een liedje.

De videoreportage wordt een .mp4 filmpje die je krijgt per mail en deze mag je zelf delen met iedereen die jij wilt.

Hieronder 2 voorbeelden van een template en de foto’s hoe ze uiteindelijk uitzien. Tevens vind je HIER meer informatie over de prijzen en de videoreportage.

Video opmaak layout 1 Videoreportage