fotograaf zoetermeer, Kinderfotograaf Fotograaf buitenfoto's spontaan betaalbaar zoetermeer fotoshoot buiten

Fotoshoot lekker buiten en ook nog eens op het strand..

Het weer van deze week was echt zo mooi, fris en heerlijk zonnig. Woensdagmiddag stond de fotoshoot op het strand en in het bos op het programma. Op het strand was het gezellig druk met honden die uitgelaten werden en kinderen die lekker aan het spelen waren maar genoeg ruimte voor super gave foto’s..

We begonnen tussen de duinen (van wat er van over is) en zelfs de jas kon even uit want de wind was een stuk minder in de duinen. Wat waren de kleuren mooi zeg en dat kwam niet alleen door de groene broek en de roze trui van José.

Een stuk verder op het strand stond nog zo’n grote strandpaal waar we uiteraard gebruik van hebben gemaakt om ook wat foto’s te maken. José genoot zichtbaar van de lens en dat zie je absoluut op de foto’s.

Toen we terugliepen naar de auto liepen we langs een leeg houten fietsenrek, een super leuke plek met een hele mooie achtergrond. Nu stonden er gelukkig nog geen fietsen (voordeel van deze periode). En ja dan maak je daar natuurlijk even goed gebruik van. We hebben ook anderen op het idee gebracht zag ik later. Beetje onbalans zat er wel in maar zonder kleerscheuren is José er vanaf gekomen.

Het bellenblazen ging wat moeilijk op het strand met de wind dus het bos moest oplossing bieden. En ook hier weer prachtige kleuren. En zoals gehoopt ging het bellenblazen hier erg goed.

Ik heb genoten van deze fotoshoot en zo te zien José ook!!

Acubens Fotografie buitenshoot Jose 201502018 1Acubens Fotografie buitenshoot Jose 201502018 3Acubens Fotografie buitenshoot Jose 201502018 2 Acubens Fotografie buitenshoot Jose 201502018 4Acubens Fotografie buitenshoot Jose 201502018 5