Zet de herinnering om in een blijvende herinnering..

Gezinsfotografie

x

Gezinsfotografie

Een fotoshoot met het gezin is een uitje op zich. Maak het jezelf niet te moeilijk want lol maken is mijn motto tijdens mijn fotoshoots.  Wees jezelf en dat straal je uit naar je foto’s. Als je je ontspannen voelt dan komen de mooie foto’s vanzelf.

 

Locatie

De locatie is naar keuze, het mag in de studio (max 4 personen) of lekker buiten in een park, bos of speeltuin. Of mogelijk in een stad op een mooie plek. 

Buiten worden het vaak meer ontspannen foto’s omdat het niet echt geposeerde foto’s worden. Ik maak namelijk de foto’s ook tijdens het lopen, spelen, kletsen of bekijken van iets wat er om jullie heen gebeurd.

 

Pakket

Ik maak gebruik van verschillende pakketten zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. In de prijs zit het maken van de foto’s inbegrepen en je kan kiezen uit digitale bestanden of een mooi canvas in formaat 20×30. Hiernaast staat de basis prijs van een pakket.

Je kunt kiezen uit 2 andere pakketten  namelijk medium & large. Klik op onderstaande button ‘prijzenoverzicht” voor de verschillen en maak je keuze.

Prijzenoverzicht
Pakketprijs basis
€155,00
Fotoshoot op basis van 4 personen

Meerprijs van €15,00 per extra persoon

Duur fotoshoot is ongeveer 45 min

2 afdrukken in formaat 13×19

5 digitale foto’s in hoge resolutie naar keuze of canvas formaat 20×30

Online galerij met daarin ca. 15-20 geselecteerde en bewerkte foto’s in kleur en zwart-wit

Locatie naar keuze

Reiskosten tot max 10 km vanaf postcode 2729

 

Nabestellingen kunnen gedaan worden via de online galerij net zoals de keuze doorgeven voor de fotoafdrukken, digitale bestanden of de canvas keuze.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op via deze knop

Zakelijke portretfotografie

LinkdIn, Facebook, Twitter en andere Social Media is niet meer weg te denken tegenwoordig. Daar hoort een goede, mooie en vooral professionele profielfoto bij.
Acubens | Fotografie maakt deze op een efficiënte & betaalbare manier.

Ga voor meer info naar Maak mijn Profielfoto

Tips voor een geslaagde fotoshoot

Kleur gebruik & combinaties

Wat trek ik aan? Geen stress maar zorg inderdaad wel voor een goede combinatie. Denk daarbij aan kleuren maar ook aan het soort kleding.

Maak gebruik van kleuren die bij je passen en die goed gecombineerd kunnen worden met eventueel andere gezinsleden.

Kies niet voor hele dikke ‘winterse’ kleding of voor drukke kleding als opdrukken. Een spijkerbroek of een kaki broek doet het altijd goed. Het hoeft niet ‘netjes’ te zijn. Kijk wat bij iedereen pasten uiteraard wat je in de kledingkast hebt liggen. Als de foto’s in de studio wordt gemaakt, dan worden de foto’s met blote voeten gemaakt en schoenen dus voor een meisje geldt ‘trek een legging aan ipv een maillot’.

Voor in de mag je een extra kleding setje meenemen, leuk zelfs!

Vlak voor de fotoshoot ontvang je de laatste tips en daar staan ook combinatie voorbeelden in.

Ontspannen kinderen

Het is voor iedereen best spannend om op de foto te gaan maar het is niet eng. Als er kinderen zijn moeten die uiteraard ook even wennen en dat is heel normaal.

Leg iedereen uit wat er gaat gebeuren maar voorkom de woorden ‘je moet lachen’ en ‘wel goed luisteren anders..’. Dat is zeker niet nodig. Mijn ervaring is dat als de volwassenen ontspannen  zijn, de kinderen dit ook zijn. En geniet vooral ook zelf, ook heel belangrijk, dat voelen ze zeker namelijk.