Fotomodel voor 1 dag met een professionele fotostudio in je eigen woonkamer

 x

Kinderfeestje

Fotomodelvoor1dag is het ultieme kinderfeestje voor meiden vanaf 7 jaar. Je krijgt een professionele fotostudio in je woonkamer. Nodig minimaal 5 en maximaal 8 vriendjes of vriendinnen uit, zorg voor lekkere muziek en wat lekkers. Vraag je ouders om de woonkamer vrij te maken en het feest kan beginnen want de fotograaf komt naar jou toe!

 

Hoe verloopt het Kinderfeestje?

De fotograaf zet de fotostudio op terwijl jij je cadeautjes uitpakt en nog lekker taart eet. Als iedereen zover is gaan we starten.

De jarige wordt opgemaakt en je vriendinnen worden geholpen. Iedereen gaat op de foto, alleen en samen en uiteraard wordt een groepsfoto gemaakt. Tussendoor kan je je verkleden in gekke kleding maar je mag ook een ander kleding setje aandoen. In de pauze kan je met al je vriendinnen een fotolijstje versieren waar je later een foto voor krijgt om in te doen.

 

Per kind
€16,50
Een 2 tot 3 uur durend feestje

1 fotoafdruk formaat 10×15 per kind

Versieren van een fotolijstje in een pauze

Iedereen mag zich opmaken met make-up

Voor de jarige een DVD met 10 geselecteerde en bewerkte digitale foto’s

Voor de jarige een videoreportage van aantal van de leukste en grappigste foto’s om te delen met je vriendinnen

Online galerij met daarin alle geselecteerde en bewerkte foto’s in kleur en zwart-wit voor het (na)bestellen van foto’s

Reiskosten tot max 10 km vanaf postcode 2729, na 10km is het 0,33ct per km

 

Fotomodelvoor1dag is aan te vragen voor minimaal 5 en maximaal 8 kinderen. Als er minder zijn dan 5 kinderen dan wordt het minimale bedrag van €82,50 doorgerekend.

Nabestellingen kunnen gedaan worden via de online galerij (zoals fotoafdrukken, digitale bestanden, een mooie canvas of een harmonicaboekje).

 

Geïnteresseerd? Neem contact op via deze knop

 

Handige tips voor een geslaagd kinderfeestje

Tips voor de jarige

Acubens | Fotografie heeft accessoires bij zich maar iedereen mag extra accessoires mogen uiteraard meegenomen en gebruikt worden.

Wil je de groepsfoto in een bepaalde kleurstelling? Bespreek dat dan met je vriendinnen. Allemaal in spijker of juist felle kleuren of zwart wit. Doe wat jij leuk vindt!

Spanning is niet nodig. Het wordt leuk en gezellig en het worden super foto’s.

Tips voor de ouders

Zorg voor een vrije ruimte van 4×5 meter. Dit kan vaak al gerealiseerd worden door een salontafel aan de kant schuiven en een bank iets aan de kant zetten.

Geniet zelf ook van het feestje, alles loopt op rolletjes en alle kinderen zullen het fantastisch vinden.

Vooraf ontvang je een formulier waarin Acubens | Fotografie vraagt om goedkeuring van de ouders van uitgenodigde kinderen om een preview, in een collage vorm, op Facebook te zetten.