Kinderfotografie Kerstactie 2014

Kinderfotograaf Kinderfotografie zoetermeer fotograaf oosterheem betaalbaar spontaan fris ontspannen studio

Kinderfotografie Kerstactie 2014 Julie_Emma_SophieKerstactie weekend zeer geslaagd..

Vorig jaar was ook al zo’n groot succes maar ook dit jaar was het weer genieten! Aantal kinderen kende me al en dat scheelt toch een klein beetje. Ze hadden hun broertje/zusje al een klein beetje ingelicht merkte ik, zo leuk om dat te zien.

We begonnen met een aantal enkele foto’s om even aan de camera en de lichten te wennen. Daarna gingen de met elkaar op de foto. Sophie keek eerst de kat uit de boom maar toen we een boekje erbij gingen pakken, toen had ze er wel oren naar om op de foto te gaan. Wel eerst samen met haar zussen uiteraard.

Timo had me al gezien bij het Kinderfeestje van haar zus en was toen al erg geïnteresseerd in de lampen en het grote scherm. Ook nu kwamen de vragen waarom ik eerst met een grijskaart begon.

Eind van de middag kwam een gezin waarvan ik alleen de vader ken maar de kinderen (Daan en Floor) niet. Maar deze hadden al wat vaker voor de camera gestaan.

Zie hier een klein resultaat van deze kanjers!  kinderfotografie

Hopelijk volgend jaar weer zo’n leuke actie… kinderfotografie kinderfotografie kinderfotografie

Kinderfotografie Kerstactie 2014 Julie_Emma_Sophie Kinderfotografie Kerstactie 2014 Luuke_Timo Kinderfotografie Kerstactie 2014 Daan_Floor