Kinderfotografie – Elk kind is uniek en dat verdient een gave foto!

x

Kinderfotografie

Bij kinderfotografie staat plezier maken en vooral jezelf zijn voorop tijdens de fotoshoot.  Als een kind zich ontspannen voelt dan komen de mooie foto’s vanzelf. Ik laat jonge kinderen lekker hun gang gaan en kijk wat ze aan kunnen en wat ze leuk vinden. Ik gebruik in de studio accessoires als ballen of letters maar ook puur natuur.

 

Locatie

De locatie is naar keuze, het mag in de studio (max 4 personen) of lekker buiten in een park, bos of speeltuin.

Buiten worden het vaak meer ontspannen foto’s omdat het niet echt geposeerde foto’s worden. Ik maak namelijk de foto’s ook tijdens het lopen, spelen, kletsen of bekijken van iets wat er om de kinderen gebeurd.

 

Pakket

Ik maak gebruik van verschillende pakketten zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. In de prijs zit het maken van de foto’s inbegrepen en je kan kiezen uit digitale bestanden of een mooi canvas in een groot formaat. Hiernaast staat de basis prijs van een pakket.

Je kunt kiezen uit 2 andere pakketten  namelijk medium & large. Klik op onderstaande button ‘prijzenoverzicht” voor de verschillen en maak je keuze.

Prijzenoverzicht
Pakketprijs basis
€155,00
Fotoshoot op basis van 4 kinderen

Meerprijs van €15,00 per extra kind

Duur fotoshoot is ongeveer 45 min

2 afdrukken in formaat 13×19

5 digitale foto’s in hoge resolutie naar keuze of canvas formaat 20×30

Online galerij met daarin ca. 15-20 geselecteerde en bewerkte foto’s in kleur en zwart-wit

Locatie naar keuze

Reiskosten tot max 10 km vanaf postcode 2729

 

Nabestellingen kunnen gedaan worden via de online galerij net zoals de keuze voor de fotoafdrukken, digitale bestanden of de canvas keuze.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op via deze knop

Tips voor een geslaagde fotoshoot

Kleur gebruik & combinaties

Wat trek ik mijn kind(eren) aan? Geen stress maar zorg inderdaad wel voor een goede combinatie. Denk daarbij aan kleuren maar ook aan het soort kleding.

Maak gebruik van kleuren die bij het kind passen en die goed gecombineerd kunnen worden met eventueel broertjes en zusjes. Maar de kinderen moeten zich lekker voelen.

Kies niet voor hele dikke ‘winterse’ kleding of voor drukke kleding als opdrukken. Een spijkerbroek of een kaki broek doet het altijd goed. Het hoeft niet ‘netjes’ te zijn. Kijk wat bij je kind(eren) past en uiteraard wat je in de kledingkast hebt liggen. Als de foto’s in de studio wordt gemaakt, dan worden de foto’s met blote voetjes gemaakt dus voor een meisje geldt ‘trek een legging aan ipv een maillot’.

Je mag een extra kleding setje meenemen, leuk zelfs!

Vlak voor de fotoshoot ontvang je de laatste tips en daar staan ook combinatie voorbeelden in.

Ontspannen kinderen

Het is voor iedereen best spannend om op de foto te gaan maar het is niet eng. Ook de kinderen moeten even wennen en dat is heel normaal.

Leg ze wel van te voren uit wat er gaat gebeuren maar voorkom de woorden ‘je moet lachen’ en ‘wel goed luisteren anders..’. Dat is zeker niet nodig. Mijn ervaring is dat als de volwassenen ontspannen  zijn, de kinderen dit ook zijn. En geniet vooral ook zelf, ook heel belangrijk, dat voelen ze zeker namelijk.

Neem wat extra spullen mee

Neem als ouder mogelijk iets vertrouwds mee, een pop, een knuffel of een geweldig voorleesboek. Dit kan ik allemaal gebruiken om de kinderen meer op hun gemak te laten voelen als dat nodig is.

En een voorleesboek doet het altijd goed op de foto, de kinderen krijgen dan een hele andere blik.

Voor meisjes is het super leuk om in hakken te poseren van mama die ook lekker groot zijn.