Op de pagina Geboorte tot nieuwe eigenaar kan je elke week nieuwe foto’s zien van de negen puppies van Luna (moeder) & Harley (vader) die op dinsdag 27 oktober 2015 geboren zijn.

Elke week fotografeer ik de puppies in hun eigen omgeving. De foto’s kan je bekijken via de website en kunnen ook besteld worden. Deze bestelmodule wordt over aantal weken geactiveerd maar mailtje sturen naar info@acubens.nl kan altijd.

De eerste week hield Luna me heel erg goed in de gaten en kwam me zelfs even keuren. Toen Luna vertrouwen in me had mocht ik ook mijn hand in de werpkist houden en een pup aaien. Doodlespecialist Hondenfotografie Acubens Fotografie Zoetermeer week3

Doodlespecialist Hondenfotografie Acubens Fotografie Zoetermeer week3

Doodlespecialist Hondenfotografie Acubens Fotografie Zoetermeerweek3Voor mij is het elke week een verassing hoe groot ze alweer zijn geworden. Deze week (week 3) zijn de oogjes open en reageren ze al op mijn clicks van de camera. De dochter van Kristel (eigenaar van Doodlespecialist) heeft me deze week weer super geholpen, de pups gaan al alle kanten op en moet je ze soms even vasthouden of alleen maar even aaien.

Negen pups vastleggen is niet in 10 minuten gebeurd en Luna wilde na het buiten spelen met haar vriendjes wel even checken of alles nog goed ging. Op dat moment waren we nog bezig met pup Geel dus werden het moeder & dochter foto’s. Pup Geel had er daarna niet veel zin meer in (logisch wilde drinken bij mama). Ach ja, het komt zoals het komt.

Ik zie dat er veel gekeken wordt naar de foto’s en dat er enthousiast gereageerd wordt via de Facebook Acubens Fotografie. Kan ik alleen maar blij van worden..

Doodlespecialist Hondenfotografie Acubens Fotografie Zoetermeer week3Doodlespecialist Hondenfotografie Acubens Fotografie Zoetermeer week3