Profielfoto en foto’s nodig voor de website

Linda is al een tijdje bezig met haar zakelijke website (Let Coaching en Advies) en vorige week stond de fotoshoot gepland voor een profielfoto en extra portret foto’s. Aangezien ze vlak bij het strand woont en zich daar altijd goed bij voelt wilde ze die sfeer ook gebruiken in haar foto’s.

Je zet een datum vast en dan is het maar afwachten of het weer ook meewerkt aan je fotoshoot. En wat heeft het weer meegewerkt zeg, het was vrijdag een super mooie middag ook al begon die eerst wat grijs.

Op de plaats van bestemming is het altijd even kijken welke plek goed voelt en past bij de setting van de shoot. Linda weet precies wat ze wilt en dat straalt ze ook uit op de foto’s. De wind was soms even koud maar daar sloeg ze zich ook goed doorheen. In de duinen was het zelfs zeer aangenaam en liet ze de zon haar gezicht even extra opwarmen. En ook dat zie je aan haar glimlach..

Als ik de foto’s oplever is het altijd maar weer afwachten welke foto’s de klant uitkiest. Maar over de keuze ben ik zeer tevreden, waren ook mijn favorieten..

Zo zie je maar dat je voor zakelijke foto’s geen stijve foto’s hoeft te gebruiken. Juist foto’s die bij je passen en waar je uitstraalt wie je bent voor jezelf en voor je klanten. Portretfotografie van Acubens Fotografie verzorgt graag de passende foto’s voor je website.

Hier een preview van een aantal foto’s uit de serie.

Acubens Fotografie Portretfotografie Profielfoto Linda Tokaai 1 Acubens Fotografie Portretfotografie Profielfoto Linda Tokaai 2 Acubens Fotografie Portretfotografie Profielfoto Linda Tokaai 3Portretfotografie Profielfoto zakelijk Portretfotografie Profielfoto zakelijk Portretfotografie Profielfoto zakelijk