Acubens Fotografie Maureen de Jonge eigenaar

Maureen de Jonge

Jezelf beschrijven zo zwart op wit is altijd moeilijk maar ik ga mijn versie wel vertellen.

Fotografie zit al heel lang in mijn bloed aangezien ik al vanaf mijn 8ste jaar met een camera bezig ben. En daardoor ook met beelden, alles om me heen bekijk ik in beelden. Soms is dat heel vervelend omdat ik de wereld ook wel eens anders wil zien maar ik kan tegenwoordig de knop redelijk makkelijk omzetten.

En ook dat geeft me weer zoveel plezier omdat ik dat plezier omzet in passie als ik het weer in wil zetten bij mijn fotoshoots..

Persoonlijk omschrijf ik mezelf als toegankelijk, eerlijk, open en vooral sociaal. Ik geef aan wat mijn grens is maar sta zeker open om mijn grenzen te verleggen.

Tijdens de fotoshoots zorg ik voor plezier en zorg ik dat de speciale momenten vastgelegd worden en vaak op een andere manier dan de meeste mensen ‘gewend’ zijn.

Ik werk op een journalistieke wijze en voel de situatie goed aan tijdens de fotoshoots. Bij kinderen zorg ik dat ze zich op hun gemak voelen.

Bekijk mijn berichten & mijn diensten om zelf te bepalen of mijn manier van fotograferen je aanspreekt. Heb je vragen of heb je advies nodig, je mag me altijd mailen op info@acubens.nl