Advertentie Mevrouw de Aankoopmakelaar

portretfotografie fotograaf bedrijf bedrijven zoetermeer betaalbaar marketing brochure

Als Esther (eigenaar van Mevrouw de Aankoopmakelaar) mij belt voor het maken van een afspraak dan komt er al gelijk een glimlach op mijn gezicht. Ze heeft altijd leuke ideeën en de fotoshoots zijn altijd een feestje. En dat betekent niet met toeters en bellen maar veel vrouwelijke charme en de kleur roze.

Advertentie

Dit keer had ze foto’s nodig voor het maken van een specifieke advertentie. Daarvoor gingen we buiten foto’s maken maar ook binnen in de studio. Ze had namelijk foto’s nodig van voren waar ze een beetje ‘stijf’ moest staan. Deze foto’s werden namelijk in de ‘buiten’ foto geshopt.

We zijn eerst naar een mooie groenstrook gereden waar stijlvolle huizen staan om de buiten foto’s te maken. Esther had 2 figuranten geregeld die voor deze setting op zoek waren naar een huis. De figuranten hebben heel wat gekeken naar verschillende huizen en na een tijdje stonden de foto’s erop.

Daarna gingen we met de dames van Mevrouw de Aankoopmakelaar naar de studio om de statische foto’s te maken. Het lijkt simpel maar ook dit vergt weer wat van je lach- en buikspieren. Maar deze dames zijn wat gewend inmiddels dus ook dit ging weer fantastisch.

Nadat de foto’s bewerkt waren gingen ze naar de grafisch ontwerper voor het maken van de advertentie. Aantal dagen later kreeg ik al een voorbeeld te zien en ik wist dat het uiteindelijke ontwerp fantastisch zou worden.

Zie hieronder het resultaat van haar advertenties

Zakelijk Portret Aankoopmakelaar